Güncel Haberler

Ömer Faruk, NBA Serbest Oyuncu Piyasasında

NBA‘deki temsilcilerimizden Ömer Faruk Yurtseven, 6 Ağustos’da başlayacak serbest oyuncu piyasasında kendisine kontrat arayacak.

Geçen sezon ortasında anlaştığı Miami Heat‘in gelecek sezon için garanti olmayan 1.5 milyon dolarlık kontratı aktive etmemesi ile birlikte serbest kaldı.

Her ne kadar artık Heat ile kontratı olmasa da onlarla beraber California ve Las Vegas yaz liginde forma giyerek kendisini göstermeye ve diğer takımlardan kontrat kapmaya çalışacak. Sınırsız serbest konumda olduğu istediği takımla anlaşabilecek durumda.

Ömer Faruk eğer çift taraflı bir kontrat bulamazsa yoluna yine de G-League’de devam etmek istiyor, şuan için Avrupa’ya dönme ihtimali zayıf milli uzunun.

2.13 metre boyunda olan 23 yaşındaki genç uzun, geçen sezon Heat ile play-off öncesi anlaşmış ama hiç forma şansı bulamamıştı NBA sahnesinde. Sezona başladığı G-League ekiplerinden OKC Blue’da ise 14 maçta ortalama 21.2 dakika süre alırken 15.2 sayı, %38.1 3sayı, 9.4 ribaund, 1.5 asist, 1.4 blok istatistikleri ile katkı vermişti.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Denver, Hawks’ı Ezdi Geçti!

NBA Batı ekibi Denver Nuggets konuk ettiği Doğu ekibi Atlanta Hawks‘ı 110-142’lik skorla adeta ezdi …