Güncel Haberler

İDDİA: Markkanen’in 3 Talibi Var

Chicago Bulls ile kontratı sona eren ve sınırlı serbest oyuncu olacak Lauri Markkanen‘in talipleri artıyor.

Serbest kalacak Finlandiyalı uzuna takımların ilgisi yüksek ve Bulls’da geçirdiği 4 sezonun ardından onu kadrosunda görmek isteyen takım sayısı iddialara göre artmaya devam ediyor.

Hoops Hype’da yer alan habere göre Markkanen için 3 takım teklif yapmaya hazırlanıyor tabi Bulls isterse bu teklifleri karşılayarak Fin yıldızı takımda tutabilir sınırlı serbest olduğu için.

Aslında hem Bulls hem de onunla ilgilenen Minnesota Timberwolves, San Antonio Spurs ve Oklahoma City Thunder imzala ve takasla seçeneğine açıklar.

2017 yılında ilk tur 7. sıradan Bulls tarafından Draft edilen Fin uzun 4 sezon boyunca Doğu ekibinde 221 maça çıktı ve 15.6 sayı, 7.1 ribaund, 1.2 asist kariyer ortalamaları yakaladı. Kariyerindeki en kötü sezonu ise 2020-21 sezonuydu. Sakatlıkların da etkisiyle 72 normal sezon maçından 51 tanesinde forma giyebildi ve 13.6 sayı, 5.6 ribaund ile katkı verebildi.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Denver, Hawks’ı Ezdi Geçti!

NBA Batı ekibi Denver Nuggets konuk ettiği Doğu ekibi Atlanta Hawks‘ı 110-142’lik skorla adeta ezdi …