Güncel Haberler

Larkin de Draft Gecesinde Alperen’i Yalnız Bırakmadı

NBA Draft gecesinde büyük bir heyecan yaşayan Alperen Şengün‘ü yanında olan isimlerdne biri de Shane Larkin‘di.

Cuma gecesi TSİ saat 03:00’de başlayan draft gecesinde BSL’nin MVP’si Alperen kariyerinin en önemli anlarından birisini yaşadı.

16. sırada Thunder tarafından seçilen ve ardından Rockets’a takaslanan Alperen duygu dolu anlar yaşadı. Ailesi ve arkadaşları, Beşiktaş kaptanı Mehmet Yağmur onun yanındaydılar.

Diğer taraftan Barclays Center’a giden ve Alperen’e destek olan isimlerden biri de milli takımdan arkadaşı Larkin’di.

Bildiğiniz üzere Larkin de 2013 yılında bu heyecanı yaşamıştı. NBA Draftı’na katılarak 18. sırada Hawks tarafından seçilmiş, sonrasında Dallas’a takaslanmıştı. 16. sıradan Thunder tarafından seçilip Houston’a takaslanmasına benzer bir durum o da yaşamıştı.

Kaynak: Eurohoops

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

RESMİ: Golden State, Kerr’ün Kontratını Uzattı

NBA Batı konferansı ekiplerinden Golden State Warriors yaptığı açıklamayla Steve Kerr, ile çok yıllı bir …