Güncel Haberler

Lakers Büyük Oynuyor, Sırada Melo Var!

Geçen sezonun hayal kırıklığı yaratan ekiplerinden Los Angeles Lakers, yeni sezon öncesi büyük oynuyor!

2021-22 sezonuna iddialı bir kadroyla girmek isteyen Lakers, geçtiğimiz günlerde Wizards ile yaptığı takasla Westbrook’u kadrosuna katmış ve Büyük Üçlü’yü oluşturmuştu. Ama bu onlar için yeterli değil, işi şansa bırakmak istemiyorlar yeni sezonda. Şimdi gözlerini tecrübeli bir skorere çevirdiler.

Bleacher Report’da yer alan habere göre hedeflerindeki isim 37 yaşındaki tecrübeli forvet Carmelo Anthony. Diğer taraftan Spurs ile kontratı biten tecrübeli forvet Rudy Gay ile de ilgilendikleri gelen haberler arasında.

Lebron’un yakın arkadaşlarından olan Melo, daha önce Westbrook ile birlikte Thunder formasını da terletmişti. Bir diğer önemli anektod da daha önce Lebron, Davis, Melo ve Westbrook 2012 Olimpiyatları’nda birlikte ABD milli takımının formasını giymişlerdi.

Hem Kuzma hem de Caldwell-Pope’u takasla kaybeden Lakers’ın kadrosuna mutlaka bir dış şut tehditi eklemesi gerekiyor ki geçen sezon Portland Blazers‘da yay gerisinden %41 ile oynayan Melo bu anlamda da doğru bir ekleme olarak öne çıkıyor. Bir hatırlatma daha; Melo geçen sezon Blazers’da veteran minimum kontratı ile oynuyordu ve şampiyonluk yüzüğü için buna Lakers ile devam etmeye sıcak bakacaktır ki bu da Lakers’in bütçesinde sorun yaratmayacağı anlamına geliyor.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Atlanta, Flynn’in 50 Sayısına Rağmen Detroit Engeline Takılmadı

NBA Doğu Konferansı mücadelesinde Atlanta Hawks konuk ettiği Detroit Pistons‘u Flynn’in 50 sayılık performansına rağmen …