Güncel Haberler

RESMİ: Bayern, Beklenen Walden Hamlesini Duyurdu (Analiz)

Turkish Airlines Euroleague‘den bu sezon A lisansı alması beklenen Almanya easyCredit BBL temsilcisi FC Bayern Munich, kadrosunu yıldız bir oyun kurucu ile güçlendirdi.

Geçen sezon Kızıl Yıldız‘da forma giyen ve koç Trinchieri ile daha önce Partizan’da da birlikte çalışmış olan Corey Walden ile 2 yıllık kontrat imzaladıklarını duyurdular.

Walden hakkındaki detaylı analimizi sizlerle daha önce BURADA paylaşmıştım.

1.88 metre boyunda olan 29 yaşındaki Birleşik Amerikalı guard, geçen sezon Euroleague’deki çaylak sezonunda 30 maçta ortalama 23.2 dakika süre alırken 10.5 sayı, %39.0 3sayı, 1.8 ribaund, 2.3 asist, 9.9 verimlilik puanı ve Adriyatik Ligi’nde ise 29 maçta ortalama 21.2 dakika süre alırken 10.2 sayıi %40.5 3sayı, 2.2 ribaund, 3.4 asist, 1.1 top çalma istatistikleri ile mücadele etmiş, takımıyla beraber şampiyonluk yaşamıştı.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Baskonia, Lider Real Madrid’i Deplasmanda Devirip Play-In Biletini Kaptı

Turkish Airlines Euroleague 33. hafta mücadelesinde Baskonia konuk olduğu lider Real Madrid‘i 91-95’lik skorla geçmeyi …