Güncel Haberler

İspanya, Arjantin’i Geçip Çeyrek Final Biletini Kaptı

2020 Tokyo Olimpiyatları C grubu 2. maçında İspanya, dişli rakibi Arjantin‘i 81-71’lik skorla geçerek yoluna kayıpsız devam etti ve çeyrek final biletini kaptı.

İspanya gruptaki son maçında Slovenya karşısında grup liderliği için mücdele edecek. Arjantin ise son maçta Japonya’yı yenerek averaj hesapları sonrası 2 en iyi 3. ‘den biri olup çeyrek final bileti kapmaya çalışacak.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

İspanya’da Ricky Rubio 26 sayı, 5-6 3sayı, 5 ribaund, 4 asist ile maçın yıldızı olurken, Sergio Llull ise 10 sayı, 1-5 3sayı ile diğer çift haneli skor katkısı verebilen isim oldu. Pau Gasol 9 sayı, 8 ribaund, 2 asist ve Victor Claver 9 sayı, 2 ribaund, 2 top çalma ile katkı verdiler.

Arjantin cephesinde ise Barça’nın yeni oyuncusu Nicolas Laprovittola 27 sayı, 5-9 3sayı, 2 ribaund, 4 asist ile en skorer isim olurken, Luis Scola 13 sayı, 2-4 3sayı, 2 ribaund ve Facundo Campazzo 10 sayı, 1-6 3sayı, 4 ribaund, 3 asist, 3 top çalmayla diğer direnen isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Koç Ataman ve Singleton, Asvel Maçı Öncesi Açıklamalarda Bulundular

Turkish Airlines Euroleague 25. hafta mücadelesinde temsilcimiz Anadolu Efes, Fransız ekibi LDLC Asvel Villeurbanne’a konuk …