Güncel Haberler

Beşiktaşlı Oyuncular, Koç Kandemir ve Başkan Çebi’den Alperen’e Destek Mesajları

30 Temmuz sabaha karşı saat 03:00’de başlayacak NBA Draft organizasyonunda genç yıldızımız Alperen Şengün de boy gösterecek.

Bu önemli gece öncesi formasını giydiği Beşiktaş Icrypex’den destek mesajları geldi. Hem oyuncular ve koç Kandemir hem de başkan Çebi genç yıldıza moral verdiler, heyecanını paylaştılar.

Beşiktaş sosyal medya hesabından yayınlanan videoda Egehan Arna, “Bütün sene nasıl çalıştığını en iyi görenlerden biri olarak en iyisini hak ettiğini biliyorum. Biz de burada bütün kalbimizle senin heyecanına ortak olacağız. Umarım her şey hayal ettiğin gibi olur. Draft gecesinde başarılar kardeşim” dedi.

Beşiktaş’ta geçen sezonun yıldızlarından Şehmus Hazer, “Alperen kardeşim bütün sezon çok çalıştın ve sonunda hak ettiğin yerdesin. İnşallah draft gecesi de istediğin gibi sonuçlanır. Hepimiz televizyon başında izliyor olacağız seni. Dualarımız seninle.” ifadelerini kullandı.

Sadık Emir Kabaca ise, “Alperen kardeşim draftlarda başarılar. Umarım Perşembe gecesi kariyerin için en doğru takım tarafından seçilirsin. Hepimiz burada seni destekliyoruz.” dedi.

Ercan Osmani de Alperen Şengün’e mesaj yolladı ve “Alperen kardeşim çok çalıştın, buraları hak ettin. Bu gece de en iyi şekilde bitirip, bizi gururlandıracaksın. Dualarımız seninle.” sözlerini söyledi.

Beşiktaş Icrpex başantrenörü Ahmet Kandemir de “Sevgili Alperen geçen sezon camiamıza katıldıktan sonra takım arkadaşlarınla beraber çok büyük emekler verdin, çok büyük çabalar gösterdin. Kişisel hedeflerin çok büyük. Bu gece NBA Draftları’nda sana başarılar diliyoruz. Allah yolunu açık etsin. Kartallar yüksek uçar.” ifadeleriyle Alperen Şengün’e destek verdi.

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi de “Sevgili Alperen; geçen sene çok gençtin, kucakladık, yuvana geldin ve şimdi uçuyorsun. Çok başarılı oldun. NBA’de draftlarda sana başarılar diliyoruz. Daha gelişerek, daha büyüyerek yuvana geri dönmeni diliyorum. Kendine iyi bak. Hep yanında olacağız” sözlerini söyleyerek başarılar dileğinde bulunmuştu.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Cleveland, Seriye Farklı Orlando Galibiyeti ile Başladı

NBA Doğu Konferansı play-off ilk tur eşleşmesi birinci maçında 4. seri başı Cleveland Cavaliers konuk …