Güncel Haberler

DeRozan, Lakers Forması Giymeye Sıcak Bakıyor!

Bu yaz serbest kalacak olan tecrübeli yıldız DeMar DeRozan, geleceği hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

31 yaşındaki yıldız forvetin San Antonio Spurs ile kontratı sona erdi ve 6 Ağustos’da başlayacak NBA serbest oyuncu piyasasında yer alacak isimlerden biri olacak.

Hatırlayacağınız üzere geçtiğimiz günlerde ABD basınında DeRozan ve Raptors’dan eski takım arkadaşı olan Lowry ile birlikte Los Angeles Lakers forması giyebileceği konuşuluyordu.

DeRozan da bu çıkan haberleri doğrulayacak nitelikte açıklamalarda bulundu FOX Sports’da katıldığı bir programda:

Kendi memleketin oynama fırsatına sahip olmayı çok ister insan. Özellikle de sizi istiyorlarsa neden olmasın? Bence (LeBron ve AD’li kadroda) benim oynadığım bir düzen çalışır. Akıllı basketbolcularız ve mesele sadece ortak noktada buluşmak.

Fox Sports & Eurohoops

DeRozan, geçen sezon 61 maçta 21.6 sayı, 4.2 ribaund ve 6.2 asist ortalamaları ile mücadele etmişti.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Denver, Hawks’ı Ezdi Geçti!

NBA Batı ekibi Denver Nuggets konuk ettiği Doğu ekibi Atlanta Hawks‘ı 110-142’lik skorla adeta ezdi …