Güncel Haberler

İDDİA: Kokoskov, İstanbul’daki Evini Boşalttı!

Turkish Airlines Euroleague temsilcilerimizden Fenerbahçe Beko ve koç Igor Kokoskov‘un yollarının ayrılacağı artık netleşti diyebiliriz.

Basketfaul’de yer alan habere göre, Fenerbahçe Beko ile 2 yıl daha kontratı bulunan Sırp koç, İstanbul’daki evini boşalttı ve yaklaşık 20 bavulla ABD’ye uçmak için hazırlandı. 27 Temmuz Salı sabahı ABD’ye uçacak olması, sarı lacivertli yönetim ile fesih konusunda anlaştığı şeklinde yorumlandı.

Hatırlayacağınız üzere daha önce basketbol takımından sorumlu yönetici Komsuoğlu, Dallas Mavericks ile görüşmelerin sürdüğünü açıklamış ve koçun ayrılmasına karşı ya da engel olmadıklarının işaretini vermişti.

Sezonu 23 Ağustos’takji hazırlıklarla açacak olan Fenerbahçe’de yabancı koç olarak Spahija, Sacchetti, Obradovic, Djordjevic, yerli koç olarak ise Erdem Can, Ufuk Sarıca, Orhun Ene isimleri kulislerde dolaşıyor. Ancak yönetim bu isimlerden herhangi biri hakkında açıklama yapmış değil.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Real, Kaunas Deplasmanından Deck’in Son Saniye Basketiyle Galibiyet Çıkardı

Turkish Airlines Euroleague 34. ve son hafta mücadelesinde Real Madrid, konuk olduğu Zalgiris Kaunas‘ı Deck’in …