Güncel Haberler

İDDİA: Orlando, Alperen ile Yakından İlgileniyor!

ABD basınında yer alan haberlere göre NBA ekiplerinden Orlando Magic, genç yıldızımız Alperen Şengün ile yakından ilgileniyor.

Geçtiğimiz sezon BSL’de Beşiktaş forması ile sezonun MVP’si seçilen 19 yaşındaki yıldıza, bu yaz katılacak NBA Draftı öncesi takımların ilgisi artmaya başladı.

The Athletic’de yer alan göre Magic, Alperen’i draftta seçmek istiyor. Bildiğiniz üzere yeşil odaya davet edilen Alperen’in ilk 14 sıradan seçilmesine kesin gözüyle bakılıyor artık.

Draftta 8. sıradan seçim hakkı bulunan Magic de geçen sezon ortasında takasla Bulls’a gönderdiği tecrübeli uzun Nikola Vucevic’in yerini doldurmak adına Alperen’i seçmek istiyor, bu konuda çok istekli oldukları belirtiliyor ilgili haberde.

Zaten Magic, draft öncesi Alperen ile deneme antrenmanı yapan takımlardan biri.

19 yaşındaki genç yıldız geçen sezon BSL’de ortalama 18.6 sayı, 8.9 ribaund, 2.7 asist, 1.6 blok, 1.3 top çalma gibi hayli dikkat çekici istatistiklere imza atmış ve zaten sezonun MVP’si seçilmişti. Ayrıca FIBA Europe Cup’da da 23.0 sayı ortalamasıyla takımının en skorer ismiydi.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Denver, Hawks’ı Ezdi Geçti!

NBA Batı ekibi Denver Nuggets konuk ettiği Doğu ekibi Atlanta Hawks‘ı 110-142’lik skorla adeta ezdi …