Güncel Haberler

Japonya’dan Fransa’ya Soğuk Duş!

2020 Tokyo Olimpiyatları’nın başlamasına 1 hafta kala ev sahibi Japonya, Saitama’da konuk ettiği güçlü rakibi Fransa‘yı 81-75’lik skorla yenerek rakibine soğuk bir duş aldırdı adeta.

Maçın son kısmında skor 74-74’de kitlense de ev sahibinden gelen 7-1’lik seri galibiyeti de onlara getirmiş oldu.

Japonya’da Rui Hachimura 19 sayı, 7 ribaund ile en skorer isim olurken, Yuta Watanabe 18 sayı, 9 ribaund, Makoto Hiejima da 15 sayıyla galibiyetin diğer mimarları oldular.

Fransa cephesinde ise Evan Fournier 16 sayı, 4 ribaund öne çıkarken, Rudy Gobert ise 11 sayı, 8 ribaund ve Nicolas Batum 10 sayı, 6 ribaund, 5 asist ile takımını ayakta tutmaya çalışan diğer isimdi.

A grubunda mücadele edecek Fransa, gelecek Pazar, ABD ile karşılaşacak Olimpiyatlar’ın basketbol erkekler açılışını yapmış olacak. Bu grupta Çekya ve İran da yer alıyor. 4 takım ilk 2 sıra bileti için kapışacaklar.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

RESMİ: Heurtel, Federasyon ile Anlaşmasını Bozdu ve Zenit ile İmzaladı!

Euroleague ve Liga Endesa’nın güçlü ekiplerinden Barcelona ile Real Madrid’in sorunlu şekilde ayrılan, yaz dönemiminin …