Güncel Haberler

Nowitzki’den Mirasını Devam Ettiren Doncic’e Övgü Dolu Sözler

NBA ve Dallas Mavericks‘in efsane isimlerinden Dirk Nowitzki, eski takım arkadaşı ve bir nevi mirasını devam ettiren Luka Doncic hakkında övgü dolu açıklamalar yaptı.

Son yıllarda Avrupa basketbolunun NBA sahnesinde giderek büyümesine şahit oluyoruz ki Doncic de bu anlamda özel isimlerden biri.

Basketbol severlerin ve oyun severlerin yakından takip ettiği NBA 2K isimli video oyununun çıkacak yeni versiyonunda kapak resmini Doncic süsleyecek. Ayrıca efsaneler versiyonunda da kapak fotoğrafında Kareem Abdul-Jabbar, Kevin Durant ve Avrupalı efsane Dirk Nowitzki de olacak.

Bu bağlamda Nowitzki, eski takım arkadaşı ve bir nevi mirasını devam ettiren eski takım arkadaşı Doncic hakında şu ifadeleri kullandı:

Harika bir ilişki kurmuştuk. Birlikte yalnızca bir yıl oynayabilmiş olmamız biraz üzücü. Çok özel bir yetenek. Daha 21-22 yaşlarında oyunu çok iyi okuyor, oyunun her açısını okuyabiliyor. Luka, şu anda bile benim en iyi dönemimde olduğundan daha iyi. O kadar iyi yani. Hep yanındayım. Sorusu veya bir şeye ihtiyacı olursa hep ona yardımcı olmaya çalışırım.

Eurohoops

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Atlanta, Flynn’in 50 Sayısına Rağmen Detroit Engeline Takılmadı

NBA Doğu Konferansı mücadelesinde Atlanta Hawks konuk ettiği Detroit Pistons‘u Flynn’in 50 sayılık performansına rağmen …