Güncel Haberler

NBA Draftı: Alperen ve “Yeşil Oda” Heyecanı!

29 Temmuz’da düzenlenecek NBA Draftı‘nın bu sezon ayrı bir dikkatle ve merakla takip edeceğiz!

Ülkemizi temsilen Alperen Şengün‘ün de yer alacağı ve Barclays Center’ın ev sahipliğinde organize edilecek Draft Gecesi için Yeşil Oda davetiyeleri de sahiplerine ulaşmak üzere yola çıktı.

Uzun yıllardır Draft Geceleri’nde yer alan geleneklerden biri olan Yeşil Oda’da ilk turun ilk bölümünde yani ilk 15 sırada seçilmei beklenen oyuncular yer alırlar ve aileleriyle beraber draftı salonda, yerinden takip ederler. Bu bağlamda her draft gecesi öncesi 20 civarında davetiye dağıtılır ve daveti alan bu isimlerin ilk tur dışında seçildiği pek görülmez.

Şuana kadar Yeşil Oda daveti aldığını açıklayan isimler Josh Giddey ve Jalen Johnson oldular. ABD basınına göre milli oyuncumuz Alperen’in de daveti alması yüksek bir ihtimal ki ilk 15 sıradan seçilmesi bekleniyor.

Alperen şuanda ABD’de Shane Larkin ve Hassan Whiteside ile birlikte hazırlıklarını sürdürüyor.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

RESMİ: Golden State, Kerr’ün Kontratını Uzattı

NBA Batı konferansı ekiplerinden Golden State Warriors yaptığı açıklamayla Steve Kerr, ile çok yıllı bir …