Güncel Haberler

2021-22 Euroleague Sezonu Fikstürü Açıklandı

Turkish Airlines Euroleague‘de 2021-22 sezonunun maç programı açıklandı.

Fikstüre ilk baktığımızda en çok dikkat çeken nokta diğer sezonun aksine maçların çok daha erken bir tarihte 30 Eylül’de başlayacak olması.

Fikstürün tamamını BURADAN indirebilirsiniz.

Türk derbisinin ilki 25 Kasım’da Ülker Spor Salonu’nda ikincisi ise 3 Mart’ta Sinan Erdem Spor Salonu’nda oynanacak.

Bu sezon da çift maç uygulaması devam edecek ve ilk olarak 12 Ekim – 15 Ekim tarihleri arasında 3 ve 4. maçlar aynı hafta içerisidne oynanacak. Daha sonra Ekim ayının sonun da da bir kez daha çift maç haftası oynanacak. Bu sayede Kasım ayı başlamadan önce ligdek takımların hepsi 7’şer maç oynamış olacak. 2021 yılı bitmeden ise takımlar 34 maçın 18 tanesini oynamış olacak.

Normal sezon ise 8 Nisan 2022 tarihinde sona erecek ve her zamanki gibi ilk 8 sırada yer alan takımlar klasik play-off statüsüne (3 galibiyet esas) göre 1-8 şeklinde çapraz eşleşerek Final Four bileti kapmaya çalışacaklar.

Final Four da daha önce açıklandığı üzere 27-29 Mayıs 2022 tarihleri arasında Almanya’nın Berlin kentinde, Mercedes Benz Arena’nın ev sahipliğinde düzenlenecek.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

2023-24 Euroleague Play-Off ve Play-In Eşleşmeleri Belli Oldu

2023-24 Turkish Airlines EuroLeague normal sezonu resmi olarak sona erdi. Dolayısıyla playoff ve play-in eşleşmeleri …