Güncel Haberler

RESMİ: Partizan, LeDay’i Kaptı (Analiz)

7DAYS EuroCup ve Adriyatik Ligi‘nin iddialı şampiyonluk adaylarından biri olan koç Obradovic yönetimindeki Partizan, kadrosuna önemli bir uzun takviyesi yaptı.

Daha AX Armani Exchange Milano‘dan ayrılığının ardından 24 saat geçmeden Zach LeDay ile 2 yıllık kontrat imzaladıklarını duyurdular. Böylelikle Punter ile bu sefer de Partizan çatısı altında buluşmuş oldular. Birleşik Amerikalı uzun ile bir çok Euroleague takımı ilgileniyordu ama o tercihini koç Obradovic yönetimindeki Partizan’dan yana kullandı.

LeDay hakkındaki detaylı analizimi sizlerle BURADA paylaşmıştım.

2.01 metre boyunda olan 27 yaşındaki Birleşik Amerikalı uzun, geçen sezon Euroleague’de 36 maçta ortalama 24.6 dakika süre alırken, 10.0 sayı, %46.6 3sayı, 4.6 ribaund, 12.2 verimlilik puanı ve Serie A’da 34 maçta ortalama 23.8 dakika süre alırken 14.6 sayı, %44.6 3sayı, 5.9 ribaund, 1.1 asist istatistikleriyle katkı vermişti.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Milano’dan Monaco Baskını Geldi!

Turkish Airlines Euroleague 30. hafta mücadelesinde Olimpia Milano konuk olduğu formda rakibi AS Monaco‘yu 80-98’lik …