Güncel Haberler

Beşiktaş Şube Sorumlusu Şenol, Şehmus Konusu Hakkında Konuştu

A Spor’dan Sercan Dikme paylaştığı fotoğraflarla hazli hazırda Beşiktaş Icrypex‘in oyuncusu olan Şehmus Hazer ile Fenerbahçe yöneticisi Sertaç Komsuoğlu‘nun görüştüğünü ortaya çıkarmıştı ki bu görüşmeden Beşiktaş yönetiminin haberi olmadığı iddia edilmişti.

Bu paylaşımın ardından Beşiktaş şube sorumlusu Umut Şenol sosya medya hesabından bir açıklama yayınladı:

Basketbolda hiçbir oyuncuya borcumuz yok. Sözleşmesi devam eden oyuncularımızın bütün hakları bizde. Bugün medyaya yansıyan durumla ilgili gerekli aksiyonları alıp, açıklamaları yapacağız. Taraftarlarımız bu konuyla ilgili gönlünü ferah tutsun.

Gerçekten Beşiktaş yönetiminin bu görüşmeden haberi yoksa Şehmus yanlış sularda yüzüyor… Doğru bir yolda değil, hakları Beşiktaş’da iken bu görüşme etik değil… Transfer olmak istemesi doğal, Euroleague’de oynamak istemesi de öyle ama bunu kulübü ile anlaşarak meşru yollarla yapmalı, tabi Fenerbahçe de bu tarz yollara girmemeli. Özetle başta Şehmus’a akıl verenler olmak üzere herkesi etik davranmaya davet ediyorum. Aksi durumda süreçten en ço Şehmus’un kendisi zarar görecek.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Bursa Derbisinde Kazanan Tofaş Oldu

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 25. hafta programında sahne alan Bursa derbisinde Tofaş, konuk olduğu …