Güncel Haberler

RESMİ: Zenit, Kuzminskas Transferini Açıkladı (Analiz)

Bu sezon Turkish Airlines Euroleague‘de play-off’a kalarak önemli bir başarıya imza atan Zenit, gelecek sezon da seviyesini korumak istiyor ve buna göre de iyi hamleler yapmaya devam ediyor.

Son olarak geçen sezon Lokomotiv Kuban forması ile izlediğimiz Mindaugas Kuzminskas ile 1 yıllık kontrat imzaladıklarını açıkladılar.

Litvanyalı forvet hakkındaki detaylı analizimi sizlerle daha önce BURADA paylaşmıştım.

2.05 metre boyunda olan 31 yaşındaki tecrübeli forvet geçen sezon EuroCup sahnesinde 19 maçta ortalama 26.7 dakika süre alırken, 12.4 sayı, %34.4 3sayı, 4.4 ribaund, 1.5 asist, 13.6 verimlilik puanı ve VTB’de ise 26 maçta ortalama 30.3 dakika sahada kalırken, 14.5 sayı, %33.0 3sayı, 5.2 ribaund, 2.4 asist, 18.7 verimlilik puanı istatistikleri ile mücadele etmişti.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Real, Kaunas Deplasmanından Deck’in Son Saniye Basketiyle Galibiyet Çıkardı

Turkish Airlines Euroleague 34. ve son hafta mücadelesinde Real Madrid, konuk olduğu Zalgiris Kaunas‘ı Deck’in …