Güncel Haberler

Litvanya, Polonya’yı Tam 19 Sayı Farkla Yenip Finale Çıktı

2020 Tokyo Olimpiyatları‘na katılacak takımlardan birini belirlemek üzere Kaunas’da düzenlenen elemelerdeki yarı final maçında ev sahibi Litvanya konuk ettiği Polonya‘yı 88-69 gibi net bir skorla geçerek finalde Slovenya’nın rakibi oldu.

Litvanya’da Domantas Sabonis 17 sayı, 8 ribaund, 2 asist ile öne çıkarken, Mantas Kalnietis 14 sayı, 2 ribaund, 4 asist, Jonas Valanciunas 15 sayı, 8 ribaund ve Rokas Jokubaitis 13 sayı, 2 ribaund, 2 asist ile galibiyetin diğer mimarları oldular.

Polonya cephesinde ise A.J. Slaughter 19 sayı, 3 asist ile en skorer isim olurken, Aleksander Balcerowski 10 sayı, 3 ribaund, 3 asist, Mateusz Ponitka 10 sayı, 2 ribaund, 3 asist ve Jakub Garbacz 10 sayı, 2 ribaund ile direnmeye çalışan diğer isimler oldular.

https://youtu.be/LD2FIUGmMtk

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Almanya, Polonya’yı Yenerek EuroBasket’i Bronz Madalya ile Tamamladı

2022 FIBA EuroBasket‘de Berlin’de oynanan üçüncülük maçında ev sahibi Almanya konuk ettiği Polonya‘yı 82-69’luk skorla …