Güncel Haberler

Young’suz Atlanta, Milwauekee’yi Farklı Geçip Seriyi Eşitledi (Giannis sakatlandı)

NBA Doğu Konferansı final serisi 4. maçında Young’dan yoksun olan Atlanta Hawks, konuk ettiği Milwaukee Bucks‘ı 88-110 gibi farklı bir skorla geçerek seriye 2-2 eşitlik getirdi.

Serinin 5. maçı Cuma günü Milwaukee’de oynanacak.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

Young’dan yoksun olan Hawks’da Lou Williams 21 sayı, 5 ribaund, 8 asist ile öne çıkarken, Bogdan Bogdanovic 20 sayı, 6-14 3sayı, 3 ribaund, 5 asist, 4 top çalma, Clint Capela 15 sayı, 7 ribaund ve Kevin Huerter 15 sayı, 1-7 3sayı, 6 ribaund, 7 asist ile galibiyetin diğer mimarları oldular.

Bucks cephesinde ise 3. çeyreğin ortalarındaki ribaund pozisyonunda dizi esneyen ve sakatlanarak maça devam edemeyen Giannis Antetokounmpo bu ana kadar 14 sayı, 8 ribaund, 3 asist ile katkı verebildi. Jrue Holiday 19 sayı, 5 ribaund, 9 asist ve Khris Middleton 16 sayı, 0-7 3sayı, 8 ribaund, 5 asist ile diğer direnmeye çalışan isimler oldular.

https://www.youtube.com/watch?v=257m4Ku0c2M

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Atlanta, Flynn’in 50 Sayısına Rağmen Detroit Engeline Takılmadı

NBA Doğu Konferansı mücadelesinde Atlanta Hawks konuk ettiği Detroit Pistons‘u Flynn’in 50 sayılık performansına rağmen …