Güncel Haberler

RESMİ: Kuban, Eski Galatasaraylı Whittington’ı Kadrosuna Kattı

7DAYS EuroCup‘da mücadele edecek olan VTB Ligi ekiplerinden Lokomotiv Kuban, önemli bir transfer hamlesini duyurdu.

Bir önceki sezon ülkemizde Galatasaray forması giyen ve geçen sezon NBA ekiplerinden Denver Nuggets‘da izlediğimiz Greg Whittington ile 1 yıllık kontrat imzaladıklarını açıkladılar.

28 yaşında olan 2.06 metre boyundaki Birleşik Amerikalı uzun forvet, Nuggets ise sadece 4 NBA maçında ortalama 2.8 dakika süre alabildi. Galatasaray ile EuroCup’daki çaylak sezonunda ise 12.5 sayı, %48.4 3sayı, 6.4 ribaund, 1.5 asist, 1.5 top çalma istatistikleri ile katkı vermişti.

Kuban’ın Rus koçu Pashutin yeni oyuncusu için şu ifadeleri kullandı:

Çok yönlü bir bitiriciyi kadromuza kattık. Hem perimetreden çok tehlikeli bir oyuncu hem de boyalı alanda verimli olmayı biliyor. Agresif ve güçlü bir oyuncu. Çabuk ilk adımı ve atletik özelliklerini iyi kullanması ile dinamik bir oyuncu. Savunmadan hücuma çabuk çıkmak istediğimiz tempo basketboluna uygun, standartlarımızı karşılayabilecek bir isim.

Lokomotiv Kuban
https://www.youtube.com/watch?v=1X-t_UnKAIE

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Denver, Boston Deplasmanından Son Nefeste Galibiyet Çıkardı

NBA Batı Konferansı ekiplerinden Denver Nuggets konuk olduğu Doğu’nun lideri Boston Celtics‘i son nefeste 102-100’lük …