Güncel Haberler

RESMİ: Milano, Roll ile Yolları Ayırdı

Turkish Airlines Euroleague ekiplerinden AX Armani Exchange Olimpia Milano, iç transferde bir isimle yollarını ayırdı.

Tunus milli takımının da formasını giyen takımın tecrübeli kanat oyuncularından Michael Roll ile yolları ayırdıklarını duyurdular.

1.98 metre boyunda olan 34 yaşındaki tecrübeli oyuncu Serie A’da 23 maçta ortalama 20.5 dakika süre alırken 9.5 sayı, %45.0 3sayı, 2.0 ribaund, 1.9 asist ve Euroleague’de ise 36 maçta ortalama 14.3 dakika sahada kalırken 4.2 sayı, %43.5 3sayı, 1.3 ribaund, 1.2 asist istatistikleri ile katkı vermişti.

2019 yılından bu yana İtalyan ekibi ile beraber olan Roll’un kontratı bu yaz sona erince kulüp tarafından devam edilmeme kararı alınmıştı.

California Universitesi ile NCAA’de boy gösterdikten sonra ilk profesyonel kontratını ülkemizde Bornova Belediyesi’nde alan Roll, sonrasında sırasıyla Antwerp, Zaragoza, Türk Telekom, Büyükçekmece, Baskonia, Beşiktaş ve Maccabi Tel Aviv formaları gitmişti Milano macerasından önce.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Real, Kaunas Deplasmanından Deck’in Son Saniye Basketiyle Galibiyet Çıkardı

Turkish Airlines Euroleague 34. ve son hafta mücadelesinde Real Madrid, konuk olduğu Zalgiris Kaunas‘ı Deck’in …