Güncel Haberler

RESMİ: Fenerbahçe, Henry Transferini Açıkladı (Analiz)

Turkish Airlines Euroleague‘de yeniden Final Four hedefiyle iddialı bir kadro kurmaya çalışan Fenerbahçe Beko, yeni oyun kurucusunu açıkladı.

Geride bıraktığımız sezon TD Systems Baskonia forması ile izlediğimiz Pierria Henry ile 1+1 yıllık kontrat imzaladıklarını duyurdular.

Senegal milli takımının da bir parçası olan Henry hakkındaki detaylı analizimi sizlerle daha BURADA paylaşmıştım.

1.93 metre boyunda olan 28 yaşındaki Henry Euroleague sahnesinde TD Systems Baskonia forması ile 34 maçın 17 tanesinde ilk beş başlarken ortalama 26:47 dakika sahada kalmış, 10.5 sayı, %32.9 3sayı, 3.2 ribaund, 7.3 asist, 1.7 top çalma, 16.0 verimlilik puanı istatistikleri ile katkı vermişti.

Profesyonel kariyerine Vİta Tbilisi’de başlayan Henry, sonrasında sırasıyla Ratiopharm Ulm, Hapoel Eilat, Tofaş, Unics Kazan ve son olarak Baskonia formalarını terletmişti.

https://youtu.be/ZYAxdqE5THE

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

2023-24 Euroleague Play-Off ve Play-In Eşleşmeleri Belli Oldu

2023-24 Turkish Airlines EuroLeague normal sezonu resmi olarak sona erdi. Dolayısıyla playoff ve play-in eşleşmeleri …