Güncel Haberler

Atlanta, Milwaukee’yi Deplasmanda Devirdi! (Young’dan kariyer rekoru)

NBA Doğu Konferansı final serisi ilk maçında Atlanta Hawks konuk olduğu Milwaukee Bucks‘ı Young’ın play-off kariyer rekoru eşliğinde 116-113’lük skorla yenerek seride 1-0 öne geçti.

Son bölüme Bucks 4 sayı farkla önde girse de Collins ve Capela’nın üst üste sayılarıyla Hawks bitime 29 saniye kala 112-111 öne geçti. Bucks’ın kritik hücumunda Connaughton’un topu çembere dahi değmedi. Ardından çizgiye giden Young 2-2 yapınca Hawks farkı üç sayıya çıkardı 17 saniye kala. bucks hücumunda bu kez Giannis çizgiye gitti ve 2-2 yaparak farkı 1 sayıya indirdi. Bitime 5.3 saniye kala hücum eden Hawks’da Young çizgiye gitti ve yine hata yapmayarak skoru 116-113’e getirdi. Bucks son hücumda Middleton’ın üçlüğünden faydalanamayınca skor bu şekilde tescil edilmiş oldu.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

Hawks’da Trae Young 48 sayı (play-off kariyer rekoru), 4-13 3sayı, 7 ribaund, 11 asist ile MVP performansı sergilerken, John Collins 23 sayı, 15 ribaund, Kevin Huerter 13 sayı, 2 ribaund ve Clint Capela 12 sayı, 19 ribaund, 2 asist ile galibiyetin diğer mimarları oldular.

Bucks cephesinde ise Giannis Antetokounmpo 34 sayı, 12 ribaund, 9 asist ile triple-double ile flört ederken Jrue Holiday 33 sayı, 5-12 3sayı, 4 ribaund, 10 asist ve Khris Middleton 15 sayı, 0-9 3sayı, 5 ribaund, 4 asist ile diğer direnen isimler oldular.

https://youtu.be/TQWLgJSazOw

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Denver, Hawks’ı Ezdi Geçti!

NBA Batı ekibi Denver Nuggets konuk ettiği Doğu ekibi Atlanta Hawks‘ı 110-142’lik skorla adeta ezdi …