Güncel Haberler

Phoenix, Ayton’un Smacı ile Clippers’ı Son Nefeste Yendi

NBA Batı Konferansı final serisi 2. maçında Phoenix Suns, konuk ettiği Los Angeles Clippers‘ı DeAndre Ayton‘ın son anlarda yaptığı alley-oop smaç sayesinde 103-104’lük skorla yenerek seride 2-0 öne geçmeyi başardı.

Serinin sonraki 2 maçı Staples Center’da oynanacak ve toplamda 4 galibiyet elde eden takım adını NBA Finaline yazdıracak.

Son bölüme Suns 95-100 önde girse de George’dan üst üste 7 sayı bulan Clippers 103-102 öne geçmeyi başardı. Bitime 8 saniye kala Suns, Bridges’ın top kaybı sonrası herşey bitti derken George çizgiden 0-2 ile döndü ve Suns’a bir şans daha geldi. Bridges bu kez de üçlükten faydalanamadı ama ribaund kapışması sonrası pozisyonu monitörden izleyen hakemler Suns’a bir şans daha verdi. Bitime 0.7 saniye kala Crowder’ın alley-oop pasında Ayton smaçla bitirdi ve maçın kazananı 103-104 ile Suns oldu.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

Paul’den yoksun olan Suns’da Cameron Payne 29 sayı, 2-8 3sayı, 9 asist, 2 top çalma, 2 blok ile öne çıkan isim olurken, maçı kazandıran basketin sahibi DeAndre Ayton 24 sayı, 14 ribaund ve Devin Booker 20 sayı, 4 ribaund, 5 asist ile galibiyetin diğer mimarları oldular.

Leonard’dan yoksun olan Clippers cephesinde ise Paul George 26 sayı, 1-8 3sayı, 6 ribaund, 6 asist ile en etkili isim olurken, Reggie Jackson 19 sayı, 3-7 3sayı, 5 ribaund, 3 asist ve Ivica Zubac 14 sayı, 11 ribaund ile diğer direnen isimler oldular.

https://www.youtube.com/watch?v=F7B4SGybInU

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Denver, Hawks’ı Ezdi Geçti!

NBA Batı ekibi Denver Nuggets konuk ettiği Doğu ekibi Atlanta Hawks‘ı 110-142’lik skorla adeta ezdi …