Güncel Haberler

İDDİA: Panathinaikos’un Yeni Koçu Priftis Oluyor!

Turkish Airlines Euroleague‘de yeni sezon öncesinde koç değişikliğine gidecek takımlardan biri olan Panathinaikos‘da yeni koç artık netleşmiş durumda.

Totalbasket.gr’de yer alan habere göre Yeşiller, koç Kattash ile yollarını kesin olarak ayrılıyorlar ve geride bıraktığımız sezon Unics Kazan ile EuroCup’da final oynama başarısı gösteren Dimirtis Priftis ile de büyük ölçüde anlaştılar, yakın zamanda resmi açıklamanın gelmesi bekleniyor.

52 yaşındaki Yunan koç için Rus ekibi ile de görüşmelerde sona eren Pana’nın anlaşmayı noktalandırması bekleniyor.

Başantrenörlük kariyerine ülkesinin Kavala takımının başında 2010 yılında başlayan Priftis, sonrasında sırasıyla, Ikaros, Kolossos, Aris takımlarında çalışmıştı ve 2016 yılında Aris’i çalıştırırken ligin en değerli koçu seçilme başarısını göstermişti. 2017 yazından bu yana da Unics Kazan’ın başında görev alıyordu.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Real, Kaunas Deplasmanından Deck’in Son Saniye Basketiyle Galibiyet Çıkardı

Turkish Airlines Euroleague 34. ve son hafta mücadelesinde Real Madrid, konuk olduğu Zalgiris Kaunas‘ı Deck’in …