Güncel Haberler

FLAŞ: Trinchieri ile Bayern Nikah Tazelediler!

Geride bıraktığımız sezon Turkish Airlines Euroleague‘in flaş takımlarından biri olan FC Bayern Munich, yeni sezon öncesi çok önemli bir transferi tamamlamak üzere.

Sportando’nun iddiasına göre Alman ekibi koç Andrea Trinchieri nihayet kontrat uzatımı konusunda ikna etti. İtalyan koçun yakın zamanda resmi olarak kontrat imzalaması bekleniyor.

Geçen yaz takımın başına geçen Trinchieri, takımının Euroleague normal sezonunun 5. sırada bitirmesini sağlamış ve Alman ekibinin ilk kez play-off oynamasını sağlayan koç olarak tarihe geçmişti. Ancak Milano’ya elenmekten kurtulamamışlardı. BBL’de ise takımını finale kadar taşımış ama ezeli rakipleri Alba’ya elenerek sezonu kupasız tamamlamak zorunda kalmışlardı.

52 yaşında olan başarılı koç başantrenörlük kariyerine 2004 yılında ülkesinde Triboldi takımında başlamıştı ve sonrasında sırasıyla Juvecaserta, Veroli, Cantu, Yunanistan Milli Takımı, Unics Kazan, Brose Bamberg ve Partizan takımlarını çalıştırmıştı.

Trinchieri, Bamberg ile 3 kere BBL şampiyonluğu yaşarken, Cantu’nun başında 2 kere Serie A’da ve Unics ile 1 kere EuroCup’da yılın koçu seçilmeyi başarmıştı.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Olympiakos, Son Çeyrekte Gaza Basıp Belgrad’da Kazanarak Play-Off’u Garantiledi

Turkish Airlines Euroleague 33. hafta mücadelesinde Olympiakos konuk olduğu Kızıl Yıldız karşısında zorlansa da son …