Güncel Haberler

2020-21 Euroleague Sezonu Yılın Koçu: Ergin Ataman

Turkish Airlines Euroleague‘de şampiyonluğa ulaşan Anadolu Efes‘in koçu Ergin Ataman yılın koçu ödülüyle taçlandırıldı.

Efsane koç Alexander Gomelsky adına verilen ödülün sahibi, Anadolu Efes ile Euroleague kupasını kazanan ilk Türk antrenör olarak tarihe geçen Ergin Ataman oldu.

Geçen sezon pandemi nedeniyle yarım kalan görevini tamamlayan koç Ataman, 18 takımın baş antrenörlerinin verdiği oylarla yılın koçu seçildi.

Bayern Münih’in koçu Andrea Trinchieri, Milano’nun koçu Ettore Messina ve FC Barcelona’nın koçu Sarunas Jasikevicius sezonun diğer başarılı antrenörler olarak Ataman’ın ardından yer aldılar.

Ergin Ataman ödülünü 2021-22 sezonunda Sinan Erdem Spor Salonu’nda oynayacağı ilk Euroleague karşılaşması öncesinde alacak.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Olympiakos, Son Çeyrekte Gaza Basıp Belgrad’da Kazanarak Play-Off’u Garantiledi

Turkish Airlines Euroleague 33. hafta mücadelesinde Olympiakos konuk olduğu Kızıl Yıldız karşısında zorlansa da son …