Güncel Haberler

Sırbistan, Ev Sahibi Yunanistan’ı Rahat Geçti

Acropolis Turnuvası’nın final maçında Sırbistan ev sahibi Yunanistan‘ı 64-75’lik skorla geçerek turnuvayı namağlup olarak tamamladı.

Sırbistan cephesinde Aleksa Avramovic ve Ognjen Dobric 18’er sayıyla etkili olurlarken Boban Marjanovic 12 sayı, Filip Petrusev 11 sayı ve Nemanja Bjelica da 5 sayı, 11 ribaund, 5 asist ile galibiyetin diğer mimarları oldular.

Yunanistan cephesinde ise transfer gündeminin sıcak ismi Konstantinos Mitoglou 17 sayı, 9 ribaund ile öne çıkarken, Kostas Sloukas da 10 sayı ile diğer direnmeye çalışan isim oldu.

Yunanistan aralarında milli takımımızın da yer aldığı Kanada’nın Victoria kentindeki eleme gruplarından çıkarak Olimpiyat bileti kapmaya çalışacak. Sırbistan ise Belgrad’da ev sahibi olduğu eleme gruplarından bileti kapmayı çalışacak.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Hazırlık Maçı: Almanya, Yunanistan Engelini Farklı Geçti (Fenerbahçeli Papagiannis atıldı)

Hazırlık Maçları kapsamında Birleşik Arap Emirlikleri’nin ev sahipliğinde düzenlenen turnuvada Almanya, rakibi Yunanistan’ı 71-84’lük skorla zorlanmadan …