Güncel Haberler

Punter İçin CSKA da Devreye Girdi!

Bu yaz serbest oyuncu piyasasının en çok dikkat çeken isimlerden biri kuşkusuz Kevin Punter!

Olimpia Milano ile iyi bir sezon geçiren adını Turkish Airlines Euroleague‘in elit skorerleri arasına yazdıran Punter ile bildiğiniz üzere Baskonia yakından ilgileniyordu ve Milano da onu takımda tutmak için yeni bir kontrat teklifinde bulunmuştu.

Son gelen haberlere CSKA Moskova da onun için devrede ve Birleşik Amerikalı skorerin aklını çelmeye çalışıyor.

1.93 metre boyunda olan 28 yaşındaki Punter, Euroleague sahnesinde 36 maçın 33 tanesine ilk 5 başlarken ortalama 24:42 dakika sahada kaldı ve 14.3 sayı, %39.2 3sayı, 1.6 ribaund, 1.4 asist, 11.6 verimlilik puanı istatistikleri ile katkı vermişti.

EDİTÖR YORUMU:

Punter hakkındaki detaylı analizimi sizler için daha önce BURADA yapmıştım.

CSKA özelinde bu transferi de değerlendirmemiz lazım elbette. Öncelikle Rus ekibi oyun kurucu transferini halen sonuçlandırmadı. Teodosic, Pangos, Jokubaitis gibi isimler gündemde olan isimler ama henüz resmi bir açıklama gelmedi. Bununla beraber kanatlardan birini Grigonis gibi önemli bir skorer ile doldurdular ve Punter hamlesi de gelirse iki müthiş skorerler gerçekten rakiplerin korkuşu rüyası olabilirler. Hackett zaten önceliği takım olan bir isim ve Teodosic ya da Pangos isimlerinden birini de onun önüne as oyun kurucu olarak koyabilirlerse CSKA’nın gelecek sezon 1-2-3 rotasyonunda durdurulması çok ama çok zor bir takım olacağını net olarak söyleyebiliriz rahatlıkla.

https://youtu.be/TTg6JD–Y0M

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Real, Kaunas Deplasmanından Deck’in Son Saniye Basketiyle Galibiyet Çıkardı

Turkish Airlines Euroleague 34. ve son hafta mücadelesinde Real Madrid, konuk olduğu Zalgiris Kaunas‘ı Deck’in …