Güncel Haberler

İtalya, Olimpiyat Elemelerinde 2 Tecrübeli Yıldızından Yoksun Olacak!

2020 Tokyo Olimpiyatları‘na biletlerden birini kapabilmek adına eleme maçları oynayacak İtalya Milli Takımı‘na 2 tecrübeli yıldızından kötü haber geldi.

Olimpia Milano ile Euroleague üçüncüsü olan ve Serie A’da final oynayan eski Fenerbahçeli 33 yaşındaki Gigi Datome bu sezon oynadığı 90 maçın ardından sağ dirseğindeki sakatlık nedeniyle yazı tedavi süreci ile geçirecek ve eleme maçlarında takımını yanlız bırakmak zorunda kalacak.

Virtus Bologna ile Serie A şampiyonluğu yaşayan 35 yaşındaki bir diğer tercrübeli yıldız Marco Belinelli de yaz dönemini özellikle fazla yüklendiği bacaklarını dinlendirmek için yani rehabilitasyon ile değerlendireceğini açıklamıştı.

Ayrıca Hawks forması ile NBA’de play-off yolculuğu halen devam eden Danilo Gallinari de büyük olasılıkla takımını eleme maçlarında yanlız bırakmak zorunda kalacak.

Gökmaviler, 29 Haziran – 4 Temmuz tarihleri arasında Belgrad’da oynanacak eleme grubunda Sırbistan, Dominik, Filipinler, Porto Riko ve Senegal gibi takımların arasından sıyrılarak Olimpiyat bileti kapmaya çalışacaklar.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Valencia, İkinci Yarıda Vites Arttırıp Milano Engelini Geçti

Turkish Airlines Euroleague 22. hafta mücadelesinde Valencia konuk ettiği Olimpia Milano karşısında soyunma odasına 32-41 …