Güncel Haberler

İDDİA: Virtus Bologna ile Scariolo İmza Aşamasında!

İtalya Lega Basket Serie A‘nın taze şampiyonu Virtus Bologna, 2001’den bu yana ilk kez gelen bu başarıyı daha tam olarak kutlayamamışken kendisini koç görüşmelerinin içerisinde buldu.

Serie A şampiyonu resmi olarak koç Djordjevic ile yolların ayrıldığını açıkladıktan sonra yeni koç için görüşmeleri hızlandırdı ve Corriere di Bologna’nın iddiasına göre Sergio Scariolo ile anlaşma sağlandı, resmi açıklama da yakında yapılacak. Kontratın 2+1 yıllık olabileceği söyleniyor.

60 yaşındaki İtalyan koç 2018’den bu yana NBA ekiplerinden Toronto Raptors‘un yardımcı antenörlerinden biri ve aynı zamanda da Olimpiyat Oyunları’na hazırlanan son Dünya Şampiyonu İspanya Milli Takımı’nın da başantrenörü, tabiki Bologna ile anlaşması durumunda milli takımdaki görevine devam edecek.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Bologna, Son Nefeste Bayern Engelini Geçti

Turkish Airlines Euroleague 18. hafta mücadelesinde Virtus Bologna konuk ettiği FC Bayern Munich‘i son nefeste …