Güncel Haberler

Milwaukee, Eksik Brooklyn’i Yenerek Seriyi Eşitledi

NBA Doğu Konferansı yarı final serisi 4. maçında Milwaukee Bucks konuk ettiği Brooklyn Nets‘i 96-107’lik skorla geçerek seride durumu 2-2 yaptı.

Serinin 5. maçı Salı günü Brooklyn’de oynanacak.

Bucks’da Giannis Antetokounmpo 34 sayı, 12 ribaund, 3 asist ile öne çıkarken, Khris Middleton 19 sayı, 3-8 3sayı, 4 ribaund, 8 asist, Jrue Holiday 14 sayı, 3 ribaund, 9 asist ve P.J. Tucker 13 sayı, 7 ribaund ile galibiyetin diğer mimarları oldular.

Harden’dan faydalanamayan ve ilk yarıda ayak bileğinden ciddi bir sakatlık geçiren, ikinci yarıda forma giyemeyen Irving’den yoksun olan Nets’de Kevin Durant 28 sayı, 13 ribaund, 5 asist ile adeta tek başına direnmeye çalışmış ama yeterli olamamıştı tabiki.

https://www.youtube.com/watch?v=8t2ertIhFBo

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Denver, Hawks’ı Ezdi Geçti!

NBA Batı ekibi Denver Nuggets konuk ettiği Doğu ekibi Atlanta Hawks‘ı 110-142’lik skorla adeta ezdi …