Güncel Haberler

Alba, Granger Liderliğinde Bayern’i Yendi ve Şampiyonluğa Ulaştı!

Almanya easyCredit BBL final serisi 4. maçında Alba Berlin konu olduğu FC Bayern Munich‘i Granger liderliğinde 79-86’lık skorla geçerek seriyi 3-1 ile tamamladı ve 2020-21 sezonunun şampiyonu oldu.

Böylelikle Alba, BBL’deki 10. şampiyonluğuna ulaşmış oldu ve 2020’den sonra ünvanını da korumuş oldu.

Koç Aitor Garcia Reneses’e bir kez daha SAYGILAR! Kurt Hoca farkını net olarak gösterdi, elindeki kadroda en yüksek verimi alarak rakibin fiziksel ve mental yorgunluklarını müthiş şekilde işleyerek takımına kupayı getirdi.

Alba’da Jayson Granger 29 sayı, 3 ribaund, 3 asist ile maçın yıldızı olurken, Markus Eriksson 15 sayı ve Simone Fontecchio 11 sayı, 3 ribaund ile galibiyetin diğer mimarları oldular.

Bayern cephesinde ise Wade Baldwin 18 sayı, 3 ribaund, 5 asist ile en skorer isim olurken, Leon Radosevic 16 sayı, 7 ribaund, JaJuan Johnson 15 sayı, 4 ribaund ve D.J. Seeley 10 sayı, 4 ribaund, 2 asist ile direnen diğer isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Bayern, Zalgiris Engelini Geçip Play-In İddasını Sürdürdü

Turkish Airlines Euroleague 29. hafta mücadelesinde FC Bayern Munich konuk ettiği Zalgiris Kaunas’ı 64-58’lik skorla …