Güncel Haberler

Phoenix, MVP’ye Rağmen Denver’ı Yine Yendi!

NBA Batı Konferansı yarı final serisi 3. maçında Phoenix Suns deplasmanda Denver Nuggets‘ı MVP Jokic’in triple-double performansına rağmen 116-102’lik skorla yendi ve seride durumu 3-0 yaptı.

Serinin 4. maçı 15 Haziran Salı günü yine Denver’da oynanacak ve Phoenix o maçı da kazanırsa seriyi süprerek adını konferans finaline yazdıran ilk ekip olacak.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

Suns’da Devin Booker 28 sayı, 6 ribaund, 4 asist ile en skorer isim olurken, Chris Paul 27 sayı, 6 ribaund, 8 asist, 3 top çalma, Jae Crowder 14 sayı, 4-6 3sayı, 3 ribaund, 4 asist ve DeAndre Ayton 10 sayı, 15 ribaund, 2 asist ile galibiyetin diğer mimarları oldular.

Nuggets cephesinde MVP Nikola Jokic 32 sayı, 1-6 3sayı, 20 ribaund, 10 asist ile triple-double performansına imza atarken, Michael Porter 15 sayı, 4-7 3sayı, 5 ribaund, Monte Morris 21 sayı, 3-5 3sayı, 5 asist ve Will Barton 14 sayı, 7 ribaund, 3 asist ile direnen diğer isimler oldular.

https://www.youtube.com/watch?v=FFjlFhU37hI

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Denver, Hawks’ı Ezdi Geçti!

NBA Batı ekibi Denver Nuggets konuk ettiği Doğu ekibi Atlanta Hawks‘ı 110-142’lik skorla adeta ezdi …