Güncel Haberler

Bologna, Milano’yu Süpürüp Şampiyon Oldu! (MVP: Teodosic)

İtalya Lega Basket Serie A final serisi 4. maçında Virtus Bologna, Euroleague üçüncüsü Olimpia Milano‘yu 73-62’lik skorla yenerek seriyi 4-0 ile süpürdü ve 2001’den sonra ilk lig şampiyonluğuna ulaşmış oldu.

Bologna’da Marco Belinelli 15 sayı, 4-10 3sayı, 3 asist ile öne çıkarken, Kyle Weems 14 sayı, 4-6 3sayı, 4 ribaund ve Milos Teodosic 10 sayı, 2 ribaund, 6 asist ile galibiyetin diğer mimarları oldular.

Final serisinin MVP’si ise Sırp yıldız Milos Teodosic seçildi.

Milano cephesinde ise Shavon Shields 16 sayı, 10 ribaund, 2 asist ile en skorer isim olurken, Kevin Punter 11 sayı, Kyle Hines 10 sayı, 6 ribaund, 2 asist ve Gigi Datome 10 sayı ile direnen diğer isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Bologna, Savunma Performansıyla Asvel’in Sürpriz Yapmasına İzin Vermedi

Turkish Airlines Euroleague 22. hafta mücadelesinde Virtus Bologna, konuk ettiği LDLC Asvel Villeurbanne‘i etkili bir …