Güncel Haberler

Monaco, Kötü Gidişe Gravelines Deplasmanında Dur Dedi

Fransa Jeep Elite Pro A 20. hafta erteleme maçında AS Monaco konuk olduğu Gravelines‘ı 74-91’lik skorla geçerek 3 maçlık mağlubiyet serisine son vermiş oldu.

Bu sonuçla Monaco derecesini 23-7 yaptı ve 3. sırada yer aldı. Gravelines ise 11-21 ile 15. sırada konumlandı.

Monaco’da Dee Bost 19 sayı, 4 ribaund, 6 asist ile öne çıkarken, Rob Gray 18 sayı, 2 asist ve Marcos Knight 14 sayı ile diğer çift haneli skor katkısı verebilen isimler oldular.

Gravelines cephesinde ise Corey Davis 19 sayı, 4 ribaund, 5 asist ile en skorer isim olurken, Gavin Ware de 12 sayı, 8 ribaund, 2 asist ile diğer çift haneli skor katkısı verebilen isim oldu.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Monaco, Partizan’ı Farklı Geçti

Turkish Airlines Euroleague 24. hafta mücadelesinde AS Monaco konuk ettiği Partizan‘ı 85-70’lik skorla geçmeyi bildi. …