Güncel Haberler

Başkan Koç’dan Basketbol Şubesi Hakkında Önemli Açıklamalar!

Fenerbahçe başkanı Ali Koç, FBTV’den yayınlanan ve ekonomi basınıyla yapılan sohbette Fenerbahçe Beko‘nun bütçesine ilişkin de açıklamalarda bulundu.

Erkek basketbol takımının sezonluk bütçesini 12 milyon euro civarında indirdiklerini söyleyerek “Erkek basketbolda bütçeyi 31 milyondan 19’a indirdik ama orada daha fazla indiremeyiz. Hatta biraz daha yukarı çıkarmamız lazım” diyen Ali Koç şunları ekledi:

“Biz gelmeden önce Doğuş Grubu’nun 11 milyon euro’luk basketbol sponsorluğu vardı, gitti. 8 de Adidas’tan gitti demiştim. 19 milyon oradan gidiverdi. Ama böyle bir salonunuz ve EuroLeague lisansınız varsa bunu devam ettirmek zorundasınız. Playofflara kalmak zorundasınız.“

FB TV

Fenerbahçe Spor Kulübü’nün başkanı Koç, geçtiğimiz günlerde yaptığı bir diğer basın toplantısında Fenerbahçe Beko‘nun toplam maddi açığının 11-12 milyon euro düzeyinde olduğunu söylemişti.

Fenerbahçe Beko, Turkish Airlines EuroLeague’de geçtiğimiz sezonun play-off’larında CSKA Moskova’ya 3-0’lık seriyle elenirken ING Basketbol Süper Ligi Finali’nde Anadolu Efes‘e geçilerek şampiyonluğu kaybetti.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Real, Kaunas Deplasmanından Deck’in Son Saniye Basketiyle Galibiyet Çıkardı

Turkish Airlines Euroleague 34. ve son hafta mücadelesinde Real Madrid, konuk olduğu Zalgiris Kaunas‘ı Deck’in …