Güncel Haberler

RESMİ: Bursaspor, Ömer Utku Al ile Anlaştı

ING Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Frutti Extra Bursaspor, yerli transferlerine devam ediyor.

Geçtiğimiz günlerde Onuralp Bitim’i kadrosuna katan Bursa ekibi şimdi de Ömer Utku Al ile gelecek sezon için anlaşmaya vardığını duyurdu.

1.81 metre boyunda olan 1998 doğumlu Ömer, bu sezon Büyükçekmece forması ile BSL’de 30 maçta ortalama 23.9 dakika görev alırken 7.5 sayı, %33.9 3sayı, 1.6 ribaund, 3.4 asist, 5.2 verimlilik puanı istatistikleri ile katkı vermişti.

Beşiktaş alt yapısından yetişten ve A takımda da forma giyen Ömer, BSL’de Yeşilgiresun forması ile de boy göstermişti. Ayrıca alt yapı milli takımlarında da bir çok kez ülkemizi temsil etmiş bir guard.

Henüz 23 yaşında ve Bursaspor’da büyük olasılıkla EuroCup seviyesinde Avrupa tecrübesi şansı da bulacak ve geçen sezon Büyükçekmece’de aldığı dakikaları burada da kazanması muhtemel. Çalışkanlığı, kaliteli karakteri ve takım için sahada olan enerjik, savaşçı, agresif yapısıyla değerli bir görev adamı olma yolunda emin adımlarla ilerliyor.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Koç Jasikevicius ve Sertaç, Manisa Galibiyetini Değerlendirdi

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 23. hafta mücadelesinde Fenerbahçe Beko konuk ettiği Manisa BBSK‘yı 98-82’lik skorla güle oynaya geçti. …