Güncel Haberler

NBA’de 2020-21 Sezonunun En İyi Koçu Thibodeau Seçildi!

NBA‘de 2020-21 sezonunun en iyi koçu belli oldu.

2013 yılından sonra ilk kez play-off oynama başarısı gösteren New York Knicks‘in başarılı koçu Tom Thibodeau yılın koçu ödülünün sahibi oldu.

63 yaşındaki tecrübeli koç yönetiminde 8 yılın arından ilk kez play-off’a yükselme başarısı gösteren Knicks, pandemi nedeniyle 72 maçta tamamlanan sezonda 41 galibiyet elde ederken sezonu 4. sırada tamamlamış ancak play-off ilk turunda Hawks’a elenerek sezonu tamamlamıştı.

2010-11 sezonundan sonra ikinci kez yılın koçu seçilen Thibodeau, aynı zamanda bu ödülü iki farklı takımdaki ilk sezonunda kazanabilen tarihteki ilk koç olma ünvanını da sahip oldu.

Yapılan oylamadan 43 kişinin tercih ettiği Thibodeau, toplamda 351 puan alarak ilk sırada yer alırken, 45 kişi tarafından tercih edilen Suns’ın koçu Williams ise 340 oyda kaldı ve ikinci oldu.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Cleveand, Orlando’yu Bir Kez Daha Çift Haneli Farklarla Yendi

NBA Doğu Konferansı çeyrek final serisi 2. maçında Cleveland Cavaliers konuk ettiği Orlando Magic‘i 96-86’lık …