Güncel Haberler

Brooklyn, İlk Maçı Kazandı Ama Harden’ı Kaybetti

NBA Doğu Konferansı yarı final serisi ilk maçında Brooklyn Nets konuk ettiği Milwaukee Bucks‘ı 107-115’lik skorla yenerek Büyük Üçlüsü’nden biri olan Harden’ı sakatlığa kurban verdi.

Bu sonuçla Nets seride 1-0 öne geçti ve serinin ikinci maçı Pazartesi yine Brooklyn’de oynanacak.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

Nets’de Kevin Durant 29 sayı, 10 ribaund, 3 asist ile öne çıkarken, Kyrie Irving 25 sayı, 3-11 3sayı, 5 ribaund, 8 asist, Joe Harris 19 sayı, 5-9 3sayı, 2 ribaund, 2 asist, Blake Griffin 18 sayı, 4-9 3sayı, 14 ribaund, 3 asist ve kenardan gelen Mike James 12 sayı, 7 ribaund, 3 asist ile katkı verebildi. James Harden sadece 43 saniye saha kalabildi, topsuz bir pozisyonda kasığının çekmesi sonrası kenara geldi ve oyuna devam edemedi.

Bucks cephesinde ise Giannis Antetokounmpo 34 sayı, 11 ribaund, 4 asist ile en skorer isim olurken, Brook Lopez 19 sayı, 5 ribaund, Jrue Holiday 17 sayı, 9 ribaund, 6 asist ve Khris Middleton 13 sayı, 13 ribaund, 4 asist ile diğer direnen isimler oldular.

https://youtu.be/R2bqgv_De4k

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Cleveland, Seriye Farklı Orlando Galibiyeti ile Başladı

NBA Doğu Konferansı play-off ilk tur eşleşmesi birinci maçında 4. seri başı Cleveland Cavaliers konuk …