Güncel Haberler

Maalesef Lebron’u Olimpiyatlarda İzleyemeyeceğiz!

Lebron James‘den basketbol severleri üzecek bir açıklama geldi.

Los Angeles Lakers‘ın süper yıldızı bu yaz oynanacak olan 2021 Tokyo Olimpiyatları‘nda ABD Milli Takımı‘nın formasını giymeyeceğini açıkladı. Büyük olasılıkla 36 yaşındaki yıldızı bir daha milli forma ile izleme şansımız olmayacak.

Takımının play-off’lara çeyrek final turunda, beklenenden çok daha erken bir şekilde veda etmesinin ardından kendisine yöneltilen Olimpiyatlar’da yer alıp almayacağına ilişkin sorulara şu şekilde cevap verdi:

Hayır, bu yaz Tokyo Olimpiyatları yerine Tune Squad’da oynayacağım.

Bildiğiniz üzere Kral’ın başrolünde yer alacağı Space Jam 2 filmi 16 Temmuz’da sinema salonlarında gösterime girecek. Ayak bileğindeki sakatlığın tam olarak iyileşmesini isteyen Lebron, rahat ve dinlenme ağırlıklı bir yaz geçirmek istiyor.

Süper yıldız daha önce 2004 Atina, 2008 Pekin ve 2012 Londra Olimpiyatları’nda ABD milli takımının formasını terletmiş, ülkesine 2008 ve 2012 yıllarında gelen 2 altın madalyanın önemli parçalarından birisi olmuştu.

Lebron bu sezon Lakers forması ile normal sezonda 45 maçta görev alırken 25.0 sayı, 7.7 ribaund, 7.8 asist ve play-in artı play-off’da çıktığı 6 maçta ise 23.3 sayı, 7.2 ribaund, 8.0 asist, 1.5 top çalma istatistikleri ile katkı vermişti.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Denver, Hawks’ı Ezdi Geçti!

NBA Batı ekibi Denver Nuggets konuk ettiği Doğu ekibi Atlanta Hawks‘ı 110-142’lik skorla adeta ezdi …