Güncel Haberler

Baskonia, Valencia’yı Yenip Seriyi Eşitledi

İspanya Liga Endesa çeyrek final serisi 2. maçında TD Systems Baskonia konuk ettiği Valencia‘yı 76-65’lik skorla geçerek seriye 1-1 eşitlik getirdi.

Serinin 3. ve son maçı 4 Haziran Cuma günü Valencia’da oynanacak ve kazanan takım adını yarı finale yazdırarak Real Madrid’in rakibi olacak.

Baskonia’da Rokas Giedraitis 15 sayı, 7 ribaund, 2 asist ile öne çıkarken, Zoran Dragic 13 sayı, 2 asist, Alec Peters 13 sayı, 6 ribaund, Tonye Jekiri 12 sayı, 6 ribaund, 2 asist ve Pierria Henry 8 sayı, 2 ribaund, 10 asist ile galibiyetin diğer mimarları oldular.

Valencia cephesinde ise Klemen Prepelic 20 sayı, 4 ribaund ile maçın en skorer ismi olurken, Derrick Williams 11 sayı, 5 ribaund ve Bojan Dubljevic 7 sayı, 9 ribaund, 2 asist ile diğer direnmeye çalışan isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

RESMİ: Darüşşafaka’dan Ayrılan Timma’nın Yeni Adresi İspanya Oldu

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Darüşşafaka Lassa‘da bir ayrılık gerçekleşti. Sezon ortasında geçici kontratla …