Güncel Haberler

Brooklyn, Büyük Üçlüsü’nden Gelen 105 Sayıyla Boston’u Farklı Geçti!

NBA Doğu Konferansı çeyrek final serisi 4. maçında Brooklyn Nets deplasmanda Boston Celtics‘i 141-126 gibi net bir skorla geçerken Büyük Üçlüsü’nden tam 105 sayılık katkı aldı. TD Garden pandemiden bu yana ilk kez tam kapasite, 19580 taraftarın izlediği bir maça ev sahipliği yaptı.

Bu sonuçla Nets seride 3-1 öne geçti ve serinin 5. maçı Brooklyn’de oynanaca, o maçı kazanmaları durumunda yarı finalde Milwaukee Bucks’ın rakibi olacaklar.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

Nets’de Kevin Durant 42 sayı, 3-3 3sayı, 4 ribaund, 5 asist ile öne çıkarken, Kyrie Irving 39 sayı, 6-12 3sayı, 11 ribaund, 2 asist, 2 top çalma ve James Harden 23 sayı, 5 ribaund, 18 asist ile galibiyeti getiren diğer isimler oldular.

Celtics cephesinde ise Jayson Tatum 40 sayı, 3-7 3sayı, 7 ribaund, 5 asist ile en skorer isim olurken, Marcus Smart 16 sayı, 2-9 3sayı, 6 ribaund, 9 asist ve Evan Fournier 16 sayı, 2-9 3sayı, 2 asist ile diğer direnen isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Cleveland, Seriye Farklı Orlando Galibiyeti ile Başladı

NBA Doğu Konferansı play-off ilk tur eşleşmesi birinci maçında 4. seri başı Cleveland Cavaliers konuk …