Güncel Haberler

Yarı Finalde 4. Randevu: Pınar Karşıyaka – Fenerbahçe Beko

ING Basketbol Süper Ligi yarı final serisi 4. maçında Pınar Karşıyaka, Mustafa Kemal Atatürk Karşıyaka Spor Salonu’nda bir kez daha Fenerbahçe Beko‘yu konuk edecek.

26 Mayıs Çarşamba günü saat 19:30’da başlayacak karşılaşma Tivibu Spor 2 ve şifresiz olarak TRT Spor 2 ekranlarından canlı olarak izlenebilecek.

Fenerbahçe Beko seride 2-1 önde ve bu maçı da kazanmaları durumunda finalde Anadolu Efes’in rakibi olacaklar. Aksi durumda serinin 5. ve son maçı 28 Mayıs Cuma günü Ülker Spor Salonu’nda oynanacak.

Serinin 3. maçını 63-67 ile kazanan Fenerbahçe’de Melih Mahmutoğlu 18 sayı, 4 ribaund ile en skorer isim olurken Nando De Colo da 15 sayı, 5 asist ve Jan Vesely de 10 sayı, 6 ribaund, 5 asist ile galibiyetin diğer mimarları oldular. Karşıyaka cephesinde en skorer isim 15 sayı, 5 ribaund ile Raymar Morgan olurken, Tony Taylor 13 sayı, 2 asist ve Sek Henry 10 sayı, 3 ribaund ile diğer direnen isimler oldular.

TAKIM İSTATİSTİKLERİ (Karşıyaka vs Fenerbahçe):

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Koç Ene, Bursaspor Galibiyetini Değerlendirdi

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 25. hafta programında sahne alan Bursa derbisinde Tofaş, konuk olduğu Bursaspor İnfo Yatırım‘ı …