Güncel Haberler

2021 Dünya Kupası’dan Yer Alacak U19 Milli Takımın Kadrosu Açıklandı

3-11 Temmuz tarihleri arasında düzenlenecek 2021 FIBA U19 Dünya Kupası’na katılacak 19 Yaş Altı Milli Takımımızın aday kadrosu açıklandı.

Millilerimiz 2 Haziran tarihinde İstanbul’da toplanıp aynı gün Bolu’da kamp çalışmalarına başlayacak.

Letonya’nın Riga ve Daugavpils şehirlerinin ev sahipliğinde yapılacak FIBA 2021 19 Yaş Altı Erkekler Dünya Kupası organizasyonunda 19 Yaş Altı Milli Takımımız D Grubu’nda ABD, Avustralya ve Mali ile karşı karşıya gelecek.

Millilerimiz gruptaki ilk maçını 3 Temmuz Cumartesi günü ABD ile oynayacak. Gruptaki ikinci maçında 4 Temmuz’da Avustralya ile karşılaşacak 19 Yaş Altı Milli Takımımız, 6 Temmuz’da da Mali ile mücadele edecek.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

FIBA Dünya Sıralaması: ABD Yeniden Zirvede ve Maalesef Türkiye İlk 20 Sıranın Dışında…

2023 Dünya Kupası’nın sona ermesinin ardından FIBA da Dünya Sıralaması’nı turnuvada alınan sonuçlara göre güncelledi. …