Güncel Haberler

Yarı Finalde 3. Randevu: Pınar Karşıyaka – Fenerbahçe Beko

ING Basketbol Süper Ligi yarı final serisi 3. maçında Pınar Karşıyaka, Mustafa Kemal Atatürk Karşıyaka Spor Salonu’nda Fenerbahçe Beko‘yu konuk edecek.

24 Mayıs Pazartesi günü saat 19:30’da başlayacak karşılaşma Tivibu Spor 2 ve 4 kanallarından canlı olarak yayınlanacak.

Serinin ilk maçında Fenerbahçe Beko, Ataşehir’de 83-79 ile kazanırken, ikinci maçta ise yine Ataşehir’de bu kez gülen taraf 71-80 ile Karşıyaka olmuş ve rakibinin elinden ev sahibi avantajını kapmıştı. O maçta Raymar Morgan 21 sayı, 10 ribaund, 3 asist ile double-double yaparken Metecan Birsen 19 sayı, 7 ribaund ve Amath M’Baye de 17 sayı, 4 ribaund, 4 asist ile galibiyetin diğer mimarları olmuşlardı. Sarı lacivertlilerde ise Danilo Barthel 15 sayı, 6 ribaund, Jan Vesely 14 sayı, 5 ribaund ve Marko Guduric 12 sayı ile diğer direnen isimler oldular.

Kaf-Kaf cephesinde önemli bir eksik bulunmazken, Fenerbahçe’de sakatlığı ciddi olan Dyshawn Pierre İzmir’deki 2 maçta da görev alamayacak. Nando De Colo’nun durumuna ise maç saatinde karar verilecek, oynaması bekleniyor.

Hali hazırda 1-1 eşitliğin bulunduğu seride 3 galibiyet elde eden taraf finalde Beşiktaş’ı 3-0 ile süpüren Anadolu Efes’in rakibi olacak. Serinin 4. maçı yine İzmir’de 26 Mayıs Çarşamba günü oynanacak. Eğer gerekirse serinin 5. maçı ise İstanbul’da 28 Mayıs Cuma günü oynanacak.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Bursa Derbisinde Kazanan Tofaş Oldu

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 25. hafta programında sahne alan Bursa derbisinde Tofaş, konuk olduğu …