Güncel Haberler

Memphis’den Utah’a Soğuk Duş! (Ersan süre almadı)

NBA Batı Konferansı çeyrek final serisi ilk maçında play-in’den gelen Memphis Grizzlies büyük bir sürprize imza atarak konuk olduğu konferans birincisi Utah Jazz‘ı 112-109’luk skorla yendi.

Böylelikle seriye 1-0 önde başlayan Grizzlies, ev sahibi avantajını da ele geçirmiş oldu.

32 saniye kala Bogdanovic 3 sayılık atış esnasında faul yapılınca çizgiye gitti ve hatasız dönerek farkı 3 sayıya düşürdü (110-107). 12 saniye kala son Grizzlies hücumunda top kaybı geldi ve 6 saniye kala yine çzigiye giden Bogdanovic 2-2 yaparak farkı 1 sayıya düşürdü (110-109). Grizzlies molası sonrası bitime 4 saniye Brooks bulduğu basketle farkı yeniden 3 sayıya çıkardı (112-109). Son saniyede Bogdanovic’den gelen üçlükten isabet çıkmayınca da maçın skoru bu şekilde tescillenmiş oldu.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

Grizzlies’de Dillon Brooks 31 sayı, 7 ribaund, 2 asist, 2 top çalma, 2 blok ile çok yönlü bir performans sergilerjen, Ja Morant 26 sayı, 4 ribaund, 4 asist, Jonas Valanciunas 15 sayı, 12 ribuand, 3 asist ve Kyle Anderson 14 sayı, 4 ribaund, 3 asist, 6 totp çalma ile galibiyetin diğer mimarları oldular.

Mitchell’dan yoksun olan Jazz cephesinde ise Bojan Bogdanovic 29 sayı, 4-11 3sayı, 5 ribaund ile en skorer isim olurken, Mike Conley 22 sayı, 3-11 3sayı, 6 ribaund, 11 asist, Rudy Gobert 11 sayı, 15 ribaund, 3 blok, Derrick Favors 12 sayı, 11 ribaund, 4 blok ve Jordan Clarkson 14 sayı, 0-8 3sayı, 3 ribaund, 2 asisti 2 blok ile diğer direnen isimler oldular. Milli oyuncumuz Ersan İlyasova kadroda bulunmasına rağmen koç tercihi ile süre almadı.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

RESMİ: Golden State, Kerr’ün Kontratını Uzattı

NBA Batı konferansı ekiplerinden Golden State Warriors yaptığı açıklamayla Steve Kerr, ile çok yıllı bir …