Güncel Haberler

Bayern, Bell-Haynes’i Durduramadı!

Almanya easyCredit BBL çeyrek final serisi 3. maçında Crailsheim Merlins konuk ettiği FC Bayern Munich‘i Kanadalı yıldızı Bell-Haynes’in etkili oyunu eşliğinde 96-82’lik skorla yendi.

Bu sonuçla Merlins seride ilk galibiyetini aldı ve durumu 2-1 getirdi. Serinin 4. maçı 25 Mayıs’ta yine Crailsheim’da oynanacak ve Bayern kazanırsa adını yarı finale yazdıran taraf olacak.

Tarihindeki ilk play-off galibiyetini alan Merlins’de maçtan önce sezonun en iyi hücum oyuncusu ödülünü alan, ligin en skorer ismi Trae Bell-Haynes kariyer rekoru olan 34 sayı (14 sayı son çeyrekte buldu), 3 ribaund, 9 asist ile MVP performansı sergilerken, Elias Lasisi 20 sayı, 3 ribaund, 5 asist, Jamuni McNeace 12 sayı, 2 ribaund, Fabian Bleck 10 sayı, 6 ribaund ve Jeremy Jones 10 sayı, 5 ribaund ile galibiyetin diğer mimarları oldular.

Bayern cephesinde ise Wade Baldwin 22 sayı, 5 ribaund, 6 asist ile öne çıkarken, Paul Zipser 16 sayı, D.J. Seeley 15 sayı, 3 asist ve Jalen Reynolds 10 sayı, 2 ribaund ile diğe direnen isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Bayern, Bamberg’i Farklı Geçerek Final Biletini Kaptı

Munich’de BMW Park’da düzenlenen Almanya Kupası dörtlü final organizasyonu yarı final maçında FC Bayer Munich, …