Güncel Haberler

Başkan Çebi, Basketbol Takımı ve Koç Kandemir Hakkında Açıklamalarda Bulundu

ING Basketbol Süper Ligi yarı final serisinde Beşiktaş Icrypex, Akatlar’da konuk ettiği Anadolu Efes’e 66-96’lık skorla yenilerek seriyi 3-0 ile kaybetmiş ve sezonun sonuna gelmişti.

Karşılaşmanın ardından Beşiktaş kulübü başkanı Ahmet Nur Çebi açıklamalarda bulundu:

Umarım bu sene yürüttüğümüz proje diğer kulüpler tarafından da görülür ve sempatiyle karşılanır. Takımın başarısı ortada, bana göre çok başarılı oldular. Bir sonraki sene çocukların çok daha iyi olacağını düşünüyorum. Bu iş sabır işidir, bekleme işidir. Sporda yarışmacı kulüplerden bazıları çok çabuk sonuca gidip kupaları kaldırmayı tercih ediyor olabilir. Biz Beşiktaş olarak daha farklı bir formül izledik. Çocuklarımızı Bandırma’dan aldık buraya getirdik. Onlar bize hem değer verdiler hem de değer kattılar. Her birinin değerinin bugün çok arttığını biliyoruz. Hepsine çok talep var, isteyenler var. Bunlar bizim için gurur kaynağı. Türk sporundaki bu olayın sadece basketbolda değil, diğer sporlarda da bu şekilde olması lazım. Birkaç tane kaliteli, kreatif olarak başarılı sporcuların yanına bizim çocuklarımız oynamalı. Bu her branş için böyle. Başka türlü bu işin altından ne maddi olarak kalkabilir ne de ülkemiz sportif anlamda ayağa kalkabilir. Ahmet Kandemir görevine devam edecek.

Beşiktaş Spor Kulübü

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Koç Jasikevicius ve Sertaç, Manisa Galibiyetini Değerlendirdi

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 23. hafta mücadelesinde Fenerbahçe Beko konuk ettiği Manisa BBSK‘yı 98-82’lik skorla güle oynaya geçti. …