Güncel Haberler

Fenerbahçe Beko – Pınar Karşıyaka Serisinde 2. Randevu

ING Basketbol Süper Ligi yarı final serisi ikinci maçında Fenerbahçe Beko, Ülker Spor Salonu’nda bir kez daha Pınar Karşıyaka‘yı konuk edecek.

22 Mayıs Cumartesi saat 15:00’da başlayacak karşılaşmayı basketbolseverler TRT Spor 2 ekranlarından canlı olarak izleyebilecekler.

Fenerbahçe Beko’nun 1-0 önde olduğu seride 3 galibiyet alan takım finale yükselecek. Serinin üçüncü maçı, 24 Mayıs Pazartesi günü saat 19.30’da Mustafa Kemal Atatürk Karşıyaka Spor Salonu’nda oynanacak. Gerekirse dördüncü karşılaşma ise 26 Mayıs Çarşamba günü yine İzmir’de, beşinci karşılaşma ise 28 Mayıs Cuma günü İstanbul’da oynanacak. Yarı finalin diğer ayağında ise Anadolu Efes ile Beşiktaş Icrypex karşı karşıya geliyor.

Serinin ilk karşılaşmasında kazanan taraf 83-79’luk skorla Fenerbahçe olmuştu. Sarı lacivertlilerde Nando De Colo 22 sayı, 7 asist, Jan Vesely 12 sayı, 7 ribaund, 3 asist ve Danilo Barthel 14 sayı, 5 ribaund ile galibiyetin mimarları olmuşlardı. Kaf-Kaf’da ise Tony Taylor 20 sayı, 3 ribaund, Amath M’Baye 14 sayı, Sek Henry 13 sayı, 3 asist ve Semih Erden kenardan gelerek 10 sayı, 6 ribaund ile katkı vermişti.

Bu maçta Karşıyaka cephesinde hem koç Ufuk Sarıca hem de Raymar Morgan ikişer teknik faul alarak oyundan ihrac edilmişlerdi.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Bursa Derbisinde Kazanan Tofaş Oldu

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 25. hafta programında sahne alan Bursa derbisinde Tofaş, konuk olduğu …